Reduceri!

Banner Backlit

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Finisaje

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta banner-ul backlit?

Banner-ul Backlit este produsul publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 360 dpi, cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent, a unui material textil filmat cu doua straturi de PVC.

Banner-ul Backlit are grosimea standard de 610gr/mp si se printeaza la comanda pe dimensiunea dorita. Personalizarea dimensiunii print-ului publicitar se realizeaza prin lipirea fasiilor de Backlit, dat fiind ca latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2 m.

Pentru rezultate optime, este nevoie ca imprimarea grafica sa aiba minim 5 cm bleed si o dimensiune de minim 6 pt.

Avantajele banner-ului backlit

Printre avantajele banner-ului backlit se numara faptul ca imaginea sau mesajul publicitar este foarte vizibil, datorita iluminarii din spate. De asemenea, banner-ul backlit este vizibil si pe timp de noapte sau in conditii atmosferice care reduc vizibilitatea, oferind expunere non stop catre potentialul client.

In functie de cerintele dumneavoastra, Banner-ul Backlit se poate personaliza cu diverse finisaje precum tiv, capse de prindere, perforatii pentru vant, buzunare de prindere si altele.

Aplicatiile banner-ului backlit

Banner-ul Backlit poate fi utilizat pentru casete luminoase, de dimeniuni medii sau mari si destinate expunerii exterioare, display-urilor iluminate din spate, lightbox-urilor etc. Acest tip de banner este produsul publicitar luminat din spate.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.