Reduceri!

Banner Blockout

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Optiuni

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR
Categorie: Etichetă:

Descriere

Banner-ul Blockout este realizat din PVC, cu insertie de carbon, ceea ce asigura opacitatea si, implicit, previne suprapunerea imaginilor de pe ambele fete. Banner-ele Blockout se printeaza de obicei pe ambele fete si sunt cel mai des utilizate la exterior, datorita rezistentei foarte bune la socuri mecanice si la conditii meteorologice dificile.

Banner-ul Blockout este ideal pentru afisarea mesajelor publicitare de dimensiuni medii sau mari si poate fi utilizat si in interior, in spatii mari, precum supermarket-uri, mall-uri etc. Diferenta fata de Banner frontlit este ca Banner-ul blockout-ul are in compozitie un strat opac care blocheaza lumina permitand astfel vizualizarea in foarte bune conditii a graficii, in caz contrar, daca materialul ar fi putin transparent grafica de pe verso ar fi deasemena vizibila ingreunand vizualiarea corecta a mesajului.

Bannerele publicitare de indoor se pot imprima cu cerneala solvent sau ecosolvent cu rezolutie de pana la 1440 dpi, cu detalii foarte bune.

Bannerele de outdoor se pot imprima deasemena cu cerneala solvent sau ecosolvent, avand o durata mare de viata.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea „Bun de Tipar” (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul „Bun de Tipar”, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.