Comanda si livrarea

Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro. In toate trei variante este important sa specificati: tirajul, materialul pe care doriti sa se faca imprimarea (de exemplu tipul de hartie in cazul printului digital), linkul de unde putem descarca machetele, data la care doriti livrarea si orice alta informatie pe care o considerati utila pentru comanda.

Livrare

Comenzile sunt expediate prin Nemo Expres si Fancourier sau pot fi ridicate de la sediul nostru, de catre delegatul/curierul clientului.

Transportul este gratuit pentru comenzile peste 500 RON pentru produsele de Print digital si Print publicitar si, respectiv, pentru comenzile peste 1500 RON pentru Sistemele expozitionale, in Bucuresti.

In restul tarii, transportul este gratuit pentru comenzile in valoare de peste 1500 RON in restul tarii.

Costul transportului pentru comenzi mai mici va vor fi comunicate telefonic de reprezentantul PtsPrint.ro, dupa plasarea comenzii sau pot fi verificate pe websitul celor doi transportatori.

Mod de lucru

  • Comanda se plaseaza telefonic sau folosind calculatoarele de pret personalizate pentru fiecare serviciu de print in parte.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea „Bun de Tipar” (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul „Bun de Tipar”, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.

 

 

Comanda si livrarea