Reduceri!

Decupare Cutter Plotter

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta decuparea cutter plotter?

Daca va doriti un material publicitar original si unic, va punem la dispozitie servicii de decupare personalizata, realizabile pe o gama variata de materiale.

Fie ca va doriti decuparea de litere, sigle, elemente grafice de orice forma sau stick-ere printate, va punem la dispozitie serviciile noastre pentru ca imaginatia dumnevoastra sa prinda forma.

De asemenea, oferim servicii de decupare de autocolant colorat, lucios, mat sau transparent, imitatie de salblare pentru geamuri, imitatie de oglinda, dar si o varietate de aspecte vizuale intr-o varietate de culori.

Avantajele decuparilor cutter plotter

Siglele, formele sau chiar literele pun problema unui tipar personalizat, unic, ce se poate realiza doar prin decoparea cutter sau plotter. Astfel, indiferent de materialul utilizat sau forma dorita, cea mai buna varianta sa obtineti produsul publicitar dorit este decuparea tip cutter plotter.

Aplicatiile decuparilor cutter plotter

Serviciile de decupare pot fi utilizate in cazul personalizarilor de autoturisme si prelate, ceea ce ofera o vizibilitate mare datorita mobilitati suportului, dar si in infrumusetarea vitrinelor sau pentru panouri publicitare.

Serviciile de decupare cutter plotter pot fi utilizate si pentru personalizarea casetelor luminoase, materialelor textile si diverselor suprafete, fie plane sau curbe, a peretilor interiori sau exteriori, etc.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.