Despre noi

PTSPrint.ro - Print Digital si Print PublicitarStim cat de important este timpul dumneavoastra, asa ca noi, la PtsPrint.ro, va punem la dispozitie o gama completa de servicii online de print publicitar si print digital, intr-un mediu interactiv si usor de folosit.

De la imprimare digitala la materiale publicitare de mici dimensiuni, de la mape de prezentare sau autocolante la materiale de dimensiuni mari, tot ceea ce aveti nevoie pentru promovarea business-ului dumneavoastra este disponibil in acest catalogĀ online.

De asemenea, va punem la dispozitie iscusinta, experienta si ingeniozitatea tehnicienilor nostri pentru a realiza, impreuna cu dumneavoastra, elementele grafice care sa va reprezinte cel mai bine, de fiecare data cand este necesar acest lucru.

Noi, cei de la PtsPrint.ro, consideram ca seriozitatea si promtitudinea cu care ne place sa ne tratam toti clientii sunt usile care deschid calea catre calitatea observabila in serviciile vizuale oferte si produsele noastre .

Mai mult decat atat, ne place sa consideram ca un lucru bine facut va atrage dupa sine un altul si astfel vom ajuta la cladirea si/sau consolidarea imaginii, vanzarilor si relatiilor, companiei si business-uri dumneavoastra de succes.

Va invitam sa ne contactati cu incredere prin intermediul formularului de contact, in fiecare zi lucratoare intre orele 9.00 si 19.00 sau sa incepeti chiar prin a plasa o comanda.