Reduceri!

Etichete Autocolante

Imprimare

Format

Plastifiere

Cost/buc.
0.668 LEI
Cost total fara TVA
0.668 LEI
Cost total cu TVA
0.79492, LEI
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta etichetele autocolante?

Etichetele autocolante pot avea diverse dimensiuni si contin materiale printate si personalizate, pe un suport adeziv.

Oferim servicii de tiparire a etichetelor autocolante pe coala de format A4, A3 si A3+, cu asezare in pagina de 2, 4, 6, 8, 12, 14, 16 sau 24 de etichete in format standard.

De asemenea, oferim si servicii de tiparire a etichetelor autocolante personalizate, pentru traduceri pentru ambalaje de produse, promotii sau etichete cu coduri de bare.

Avantajele etichetelor autocolante

Printre avantajele etichetelor autocolante se numara dimensiunea care poate fi personalizata sau standard, forma care poate fi personalizata sau standard, dar si faptul ca targheteaza specific un grup tinta.

Plastifierea etichetelor autoadezive ofera rezistenta in timp si un aspect elegant si placut. Pentru formate non-standard, precum si pentru etichete/stickere cu autocolant PVC alb si transparent va suntem la dispozitie la sectiunea Contact.

Aplicatiile etichetelor autocolante

Etichetele autocolante standard se pot aplica pe orice fel de produs fizic, de la produse alimentare la carti, iar cele in format non-standard sunt destinate pentru traduceri de pe ambalaje de produse, promotii sau etichete cu coduri de bare.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.