Reduceri!

Flyere si Pliante

Imprimare

Format

Hartie

Print digital
Cost/buc.
0.224 LEI
Cost total fara TVA
0.224 LEI
Cost total cu TVA
0.26656, LEI
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta flyere-le si pliantele?

Flyer-ele si pliantele sunt materiale printate pe suport de hartie cu diferite proprietati, de dimensiuni reduse, ce au ca scop transmiterea de informatii despre produse sau servicii.

Oferim servicii de tiparire pentru flyere, pliante publicitare, fluturasi publicitari si brosuri, realizate pe hartie sau carton mat sau lucios, cu gramaje de la 80 g/mp pana la 300 g/mp.

Toate materialele publicitare pot fi realizate fata/verso, iar in cazul in care nu aveti o grafica prestabilita, ne punem la dispozitie resursele pentru a realiza o macheta conforma cu ceea ce va doriti.

Avantajele flyerelor si pliantelor

Avantajele imprimarii de flyere si pliante sunt in primul rand costurile reduse de productie, ceea ce duce la posibilitatea de a realiza astfel de materiale in numar foarte mare, dar si faptul ca, de indata ce sunt inmanate potentialului client, acesta poate afla toate detaliile necesare din aceste materiale.

In functie de dorintele si bugetul dumneavoastra, dar si de mediul si modul in care vor fi distribuite materialele catre publicul tinta, stabilim impreuna varianta ideala pentru afacerea dumneavoastra.

Aplicatiile flyerelor si pliantelor

Aplicatiile flyerelor si pliantelor se extind asupra majoritatii domeniilor. Acestea pot fi utilizate pentru a promova un produs nou iesit pe piata, un serviciu sau chiar un cumul din cele mentionate anterior. Informatia ajunge la publicul tinta usor, se poate acoperi o arie mare cu ajutorul acestor materiale, iar costurile sunt reduse.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.