Reduceri!

Foi cu Antet

Imprimare

Cost/buc.
0.171 LEI
Cost total fara TVA
0.171 LEI
Cost total cu TVA
0.20349, LEI
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta foi cu antet?

Foile cu antet sunt coli de hartie de diferite proprietati, culori sau grosimi, realizate cu antet personalizat.

Oferim servicii de tiparire foi sau coli cu antet pe hartie de 80 g/mp, dar si pe hartie cu alte calitati sau particularitati, la cererea dumneavoastra.

Pentru comenzile care necesita coli de dimensiuni mai mari decat cele standard sau cu alte particularitati, oferta se realizeaza in functie de cerintele dumneavoastra.

De asemenea, oferim pentru corespondenta sau scrisori de prezentare print cu date variabile.

Avantajele foi cu antet

Foile cu antet sunt materiale care pot fi personalizate cu sigla unei companii, cu numele acesteia sau cu logo. Aceasta este o modalitate cu costuri reduse de promovare a unor servicii sau produse, dar si a unor companii.

Un alt avantaj al foilor cu antet este ca ele pot fi distribuite direct catre publicul tinta si astfel sa-si atinga scopul mult mai rapid decat alte forme de promovare.

Aplicatiile foilor cu antet

Foile cu antet sunt materiale de promovare ce pot fi oferite angajatilor unei companii, partenerilor unei companii sau oricarei persoane ce face parte din publicul tinta al unei firme.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de minim 100 de lei in Bucuresti, cu livrare in 24 de ore. Pentru alte orase din tara oferim livrare GRATUITA la comenzi de minim 300 de lei, cu livrare in 24-48 de ore de la acceptarea variantei finale a materialelor.

De asemenea, oferim pentru corespondenta sau scrisori de prezentare print cu date variabile.

Pentru tiraje mai mari de 1000 de foi cu antet, recomandam oferta de pret a tiparului offset.

Pentru comenzile care necesita coli de dimensiuni mai mari decat cele standard sau cu alte particularitati, oferta se realizeaza in functie de cerintele dumneavoastra.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.