Reduceri!

Mesh

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Finisaje

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta mesh-ul publicitar?

Mesh-ul reprezinta print-ul publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala, pe baza de solvent, a poliplanului perforat. Materialul perforat este compus dintr-o tesatura de poliester filmat cu un strat de PVC alb pe ambele suprafete, ceea ce ii ofera extra protectie si rezistenta in timp.

Mesh-urile au grosimea standard de 380gr/mp si se printeaza la comanda pe dimensiunea dorita. Personalizarea dimensiunii print-ului publicitar se realizeaza prin lipirea fasiilor de mesh, dat fiind ca latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m. Acest lucru nu afecteaza calitatea print-ului, a mesajului sau a imaginii imprimate pe mesh.

Pentru rezultate optime, este nevoie ca imprimarea grafica sa aiba minim 5 cm bleed si o dimensiune de minim 6 pt.

Avantajele mesh-ului publicitar

Mesh-ul publicitar are o greutate redusa, datorata materialului poliplan din care este realizat, dar si datorita perforatiilor realizate prin turnarea PVC-ului. Perforatiile permit vantului sa circule si astfel mesh-ul este putin afectat de intemperii, oferind durabilitate prelungita produsului.

Mesh-ul publicitar este preferat in detrimentul altor suporturi publicitare datorita faptului ca nu sufera daune sub propria greutate, iar mesajul publicitar ofera o buna vizibilitate datorata dimensiunii mari.

Aplicatiile mesh-ului publicitar

Mesh-ul, sau plasa, este alegerea ideala pentru promovarea outdoor a produsului sau serviciului dumneavoastra, pe dimensiuni mari si foarte mari. Mesh-urile se monteaza pe cladiri, pe stadioane sau in orice alt spatiu de dimensiuni mari.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.