Pancarte Sandwich-Man

Ce reprezinta pancartele Sandwich Man?

Pancarte Sandwich-ManPancartele tip Sandwich-Man sunt sisteme expozitionale formate din doua suprafete pentru print-ul mesajului publicitar, unite prin bretele ce faciliteaza purtarea pe umeri a acestora.

Realizam pancarte Sandwich-Man personalizate, de dimensiuni si din materiale variate, cu bretele pentru o purtare usoara si confortabila.

Pancartele tip Sandwich-Man sunt ideale de folosit atat in interior, cat si in exterior si promit sa smulga cel putin un zambet. Iar odata cu zambetul, mesajul publicitar afisat pe pancarta ajunge la potentialul client.

Pancartele Sandwich-Man sunt un sistem de expunere mobil, deplasat cu usurinta prin intermediul personei care il poarta. Astfel, mesajul publicitar poate acoperi o arie mult mai mare comparativ cu sistemele de expunere clasice, fixe.

Mai mult decat atat, pancartele Sandwich Man se pot imbina cu alte forme de promovare a mesajul publicitar, precum pliante, pentru a se asigura ca mesajul ajunge la potentialii clienti.

Aplicatiile pancartelor Sandwich Man

Pancartele Sandwich-Man sunt un sistem de expunere si promovare a mesajului publicitar cel mai des utilizate la exterior, deoarece se poate acoperi o suprafata considerabila, asigurand vizibilitate.

De asemenea, pancartele Sandwich Man se pot utiliza si la interior, in cadrul expozitiilor, targurilor, in general in cadrul evenimentelor care se petrec in spatii de dimensiuni mari.

Tu vii cu imaginatia, noi iti materializam dorintele! Contacteaza-ne!