Reduceri!

People Stopper

Dimensiune

Personalizare

Cost/buc
n/a LEI/buc
n/a EUR/buc
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta People Stopper?

People Stopper este un sistem de expunere tip A-board, realizat dintr-un cadru de sustinere din aluminiu si PVC si doua suprafete cu rama click, pentru asezarea afiselor publicitare. Rama click contine o folie transparenta de plastic pentru protejarea afisului publicitar si margini care se indeparteaza usor pentru schimbarea rapida a acestuia.

Sistemul People Stopper poate avea dimensiuni de 50 x 70 cm sau 70 x 100 cm si permite utilizarea atat in interior, cat si in exterior, fiind o meoda ideala de a atrage atentia asupra afiselor publicitare.

Avantajele People Stopper

People Stopper este un sistem de expunere mobil al mesajului publicitar. Acesta are avantajul de a putea fi deplasat cu usurinta oriunde este nevoie de el.

Mai mult decat atat, People Stopper permite expunerea mesajului publicitar atat la interior, cat si la exterior, iar apropierea fata de potentialul client, dar si forma care atrage atentia, faciliteaza transmiterea mesajului catre public.

Aplicatiile People Stopper

People Stopper este un sistem expozitional pentru promovare ideal de utilizat la intrarea firmelor mici, precum restaurante, service-uri auto etc. De asemenea, People Stopper poate fi utilizat si pentru pre-semnalizarea unor evenimente, dar si a altor campanii publicitare, mai ample.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.