Reduceri!

Pop-up Spider

Dimensiune

Variante

Cost/buc
n/a LEI/buc
n/a EUR/buc
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta Pop up Spider-ul?

Pop-up Spider este un sistem de expunere format din mai multe componente. Acesta include un cadru din aluminiu, otel si plastic, peste care se expune un banner publicitar, fixat cu o banda magnetica 3M. Pop-up Spider include si o geanta tip troliu pentru transportarea in siguranta a sistemului.

Acest sistem este disponibil in doua dimensiuni:

  • 3 x 3 include 2 bannere de 67 x 230 cm si 3 bannere de 70 x 230 cm.
  • 3 x 4 include 2 bannere 67 x 230 cm si 4 bannere de 70 x 230 cm.

Avantajele Pop up Spider-ului

Pop-up Spider se monteaza si se demonteaza usor si are o durata medie de utilizare de 5 ani sau 1000 de montari.

Pop-up Spider este usor de folosit si are o durata de viata extinsa, drept urmare poate fi utilizat pe parcursul a mai multor campanii publicitare, in functie de necesitati. Pop-up Spider este un sistem expozitional de promovare usor de sesizat de catre potentialul client, iar forma fizica pe care o detine face expunerea mesajului publicitar mult mai interactiva, aceasta putand fi personalizata dupa cerinte.

Aplicatiile Pop up Spider-ului

Pop-up Spider este ideal pentru evenimente cu un flux mare de vizitatori, precum targuri, expozitii, demonstratii etc. De asemenea, Pop-up Spider poate fi utilizat pentru semnalizarea campaniilor publicitare la intrarea in sedii de firme, spatii comerciale etc.

Pop-up Spider este un sistem expozitional de promovare ce poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, are o forma interactiva ce atrage atentia si poate fi utilizat si pentru pre-semnalizarea unui alt sistem de expunere a mesajului publicitar.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea „Bun de Tipar” (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul „Bun de Tipar”, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.