Reduceri!

Print Canvas

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta print-ul canvas?

Canvas-ul este o panza asemanatoare materialelor utilizate in pictura clasica si este realizata din bumbac. Aceasta panza porneste de la 340g/mp grosime si poate varia. Canvasul este acoperit de un coating special ce permite printarea digitala pe suprafata sa si ofera o excelenta cromatica si detaliere a imaginii.

Imaginea unui tablou poate fi compusa din mai multe bucati de dimensiuni identice sau diferite care alcatuiesc o imagine multi-canvas, ideala pentru decoratiuni interioare.

Avantajele print-ului canvas

Imprimarea pe canvas prezinta un aspect si o senzatie la atingere extrem de reale, asemanatoare cu senzatia atingerii unei panze pictate manual.

Imprimarea pe canvas este o forma autentica si mult mai stilata de transmitere a unui mesaj publicitar sau a unei imagini. Aceasta se potriveste ideal in spatii artistice sau care se doreste sa capete un aspect stilat.

Aplicatiile print-ului canvas

Imprimarea pe canvas este destinata exclusiv utilizarii la interior, datorita sensibilitatii materialului la factori externi, precum intemperii.

Imprimarea pe canvas este ideala pentru decorarea diverselor spatii, de la propria locuinta la spatii pentru birouri sau restaurante, oferind un un aspect elegant incaperii si un aer sic.

Rama tablouri canvas este un cadru din lemn tratat de 2 cm grosime. Inramarea se face prin acoperirea cadrului de lemn cu panza canvas, fara a fi nevoie de o rama exterioara.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.