Reduceri!

Print Whiteback

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Greutate

Laminare

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta print-ul whiteback?

Hartia Whiteback ofera un suport ideal pentru printarea materialelor publicitare de tip postere, sisteme de display cu sau fara iluminare din fata si poate fi utilizata cu succes atat la interior, cat si la exterior.

Materialele publicitare imprimate pe hartie Whiteback devin rezistente la efectul razelor UV, la umiditate, zgarieturi si stres, iar culorile se pastreaza vii si stralucitoare timp indelungat si isi mentin contrastul initial.

Avantajele print-ului whiteback

Mesajul publicitar imprimat pe hartie de tip whiteback avantajeaza suporturi de dimensiuni mici sau medii si ofera posibilitatea expunerii la interior sau la exterior, in functie de necesitate.

Hartia whiteback contine proprietati specifice care faciliteaza rezistenta in timp a mesajului publicitar si ii prelungeste durata de viata, comparativ cu alte hartii suport.

Aplicatiile print-ului whiteback

Mesajul publicitar imprimat pe hartia de tip whiteback poate fi expus la exterior, pe suporturi tip poster, dar si la interior, pe suporturi tip display.

Suportul exterior ce contine print-ul pe hartie whiteback asigura o vizibilitate ridicata in randul potentialilor clienti, timp in care expunerea in interiorul a acestui tip de print whiteback ofera o targhetare mai exacta a publicului tinta al mesajului publicitar.

Finisaje pentru hartie whiteback imprimata:

 • Laminare –┬á se poate lamina, ca si autocolantul PVC. Se obtine astfel o crestere a rezistentei la apa, UV si factori mecanici
 • Greutate: 150 gr/mp sau 200 gr/mp
 • Rezistenta: 6-12 luni (functie de tipul de expunere)

 

 

Modul nostru de lucru

 • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
 • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
 • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
 • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
 • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
 • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
 • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
 • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.