Reduceri!

Roll-Up

Dimensiune

Variante

Laminare

Cost/buc
n/a LEI/buc
n/a EUR/buc
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta Roll–Up –ul?

Roll–Up este un sistem de expunere format dintr-un suport cu tija din aluminiu, cu inchidere cu click in partea superioara si 2 talpi de sustinere pentru o buna stabilitate. Acesta este prevazut cu o geanta pentru protectie si transport.

Sistemul RollUp este disponibil pentru afisaj unidirectional sau bidirectional, in dimensiunile standard de 85 x 200 cm, dar poate fi si cu latime de 80, 100, 120 sau 150 cm pe aceeas inaltime de 200 cm, care se pot personaliza. Acesta include un banner realizat din print polipropilena rezistenta la apa ce poate fi laminata mat sau lucios, la cerere, din alte materiale precum hartie whiteback laminata sau frontlit banner.

Avantajele Roll-Up-ului

Roll–Up-ul este un sistem expozitional simplu de montat si demontat, cu un impact vizual ridicat asupra audientei. Acesta este usor de folosit si are o durata de viata indelungata, deci poate fi utilizat pe parcursul a mai multor campanii publicitare, in functie de necesitati printul poate fi schimbat sistemul fiind refolosit cu afisaje difertie..

Roll Up-ul este un sistem expozitional de promovare usor de sesizat de catre potentialul client, iar forma fizica pe care o detine face expunerea mesajului publicitar mult mai interactiva.

Aplicatiile Roll Up-ului

Roll–Up-ul este ideal pentru evenimente cu un flux mare de vizitatori, precum targuri, expozitii, simpozioane. De asemenea, Roll–Up-ul poate fi utilizat pentru semnalizarea campaniilor publicitare in interior, la exterior, precum intrari catre zone comerciale sau exteriorul magazinelor.

Formatul sistemului Roll-Up este interactiv si atrage cu usurinta atentia potentialului client asupra mesajului publicitar.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea „Bun de Tipar” (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul „Bun de Tipar”, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.