Reduceri!

X-Banner

Dimensiune

Personalizare print

.
Cost/buc
n/a LEI/buc
n/a EUR/buc
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR
Categorie: Etichet─â:

Descriere

Ce reprezinta X-Banner-ul?

X-Banner este un sistem de expunere format din mai multe componente. Acesta include un cadru din aluminiu, otel si fibra de sticla, dispus in X, care sustine afisul publicitar. X-Banner contine si capsele necesare fixarii afisului publicitar, cat si geanta de transport pentru intregul sistem.

Sistemul X-Banner este disponibil in doua dimensiuni: 60 x 160 cm sau 120 x 200 cm, ambele incluzand si afisul publicitar.

Avantajele X-Banner-ului

X-Banner se monteaza si se demonteaza usor si are o durata medie de utilizare de 5 ani sau 1000 de montari. Acest sistem de expunere publicitara este ideal atat la interior, cat si la exterior.

X-Banner este usor de folosit si are o durata de viata extinsa, drept urmare poate fi utilizat pe parcursul a mai multor campanii publicitare, in functie de necesitati. X-Banner este un sistem expozitional de promovare usor de sesizat de catre potentialul client, iar forma fizica pe care o detine face expunerea mesajului publicitar mult mai interactiva, aceasta putand fi personalizata dupa cerinte.

Aplicatiile X-Banner-ului

X-Banner este un sistem expozitional de promovare ce poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, are o forma interactiva ce atrage atentia si poate fi utilizat si pentru pre-semnalizarea unui alt sistem de expunere a mesajului publicitar.

X-Banner este ideal pentru evenimente cu un flux mare de vizitatori, precum targuri, expozitii, demonstratii etc. De asemenea, X-Banner poate fi utilizat pentru semnalizarea campaniilor publicitare la intrarea in sedii de firme, restaurante etc.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.