Reduceri!

Window Graphics

Lungime (cm)

Latime (cm)

Suprafata

Laminare

Cost/m²
n/a LEI/m²
n/a EUR/m²
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta window graphics?

Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant cu perforatii, realizat din PVC, care se aplica pe ferestre sau vitrine. Acest autocolant are adezivul negru si grosimea de 140 microni.

Window Graphics ofera o excelenta vizibilitate din spatele geamului pe care este aplicat si o iluminare buna datorita perforatiilor cu care este prevazut.

Avantajele window graphics

Atunci cand autocolantul window graphics este aplicat pe suporturi mobile, acesta asigura vizibilitatea pe o arie mult mai extinsa decat suporturile imobile. In functie de necesitatile dumneavoastra de promovare, autocolantul window graphics se poate personaliza pe dimensiune sau forma.

Window graphics este o modalitate excelenta de atragere a atentiei potentialului client deoarece poate fi aplicat pe o gama larga de suporturi, de la imobile la mobile, si ofera flexibilitate in campania de promovare.

Aplicatiile window graphics

Autocolantul One Way Vision sau window graphics este ideal pentru decorarea cu afisaje publicitare a magazinelor, autoturismelor sau autovehiculelor pentru transport in comun etc. si asigura o vizibilitate extinsa in randul potentialilor clienti.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul ÔÇ×Bun de TiparÔÇŁ, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.