Reduceri!

Rame Click

Dimensiune

Variante

Cost/buc
n/a LEI/buc
n/a EUR/buc
Cost total fara TVA
n/a LEI
n/a EUR
Cost total cu TVA
n/a LEI
n/a EUR

Descriere

Ce reprezinta rama click?

Rama click este produsul publicitar ce are marginile realizate in profil de aluminiu argintiu, cu sistem click de deschidere si inchidere. Suportul din spatele ramei clickeste realizat din PVC rigid, iar pe partea frontala este dotata cu o folie de protectie din PVC, cu proprietati antireflexive.

Rama click este un suport publicitar de dimensiuni in general reduse, destinata unei afisari catre un public ce se afla in interiorul incaperilor.

Avantajele ramei click

Rama click este destinata expunerii in interior, pe perete, tip landscape sau portret. Aceasta se fixeaza cu holtsuruburi sau dibluri, in functie de suprafata pe care se doreste a fi montata.

Rama click ofera avantajul de a fi privita de aproape de catre potentialul client, si respectiv mesajul publicitar are sanse mai mari sa fie retinut. De asemenea, rama click, prin rapiditatea cu care pot fi schimbate print-urile in interiorul acesteia, ofera un suport publicitar ideal si extrem de economic pentru clientii care doresc flexibilitate de promovare.

Aplicatiile ramei click

Ramele click ofera o vizualizare excelenta a posterelor si afiselor publicitare, sunt suporturile ideale pentru print-uri si permit schimbarea rapida si facila a acestora. Aceste rame pot fi expuse in orice incapere, sunt destinate promovarii indoor, ofera o gama larga si extrem de variata de intrebuinari.

Fie ca se doreste promovarea de produse sau servicii, sau pur si simplu promovarea propriei companii, rama click este varianta ideala pentru decorarea unei incaperi si obtinerea de avantaje economice in acelasi timp.

Modul nostru de lucru

  • Comanda pentru serviciile de print se face exclusiv online, folosind calcularoarele de produs (onsite) fie formularul din pagina Contact fie trimitandu-ne un e-mail catre comenzi@ptsprint.ro.
  • Confirmam preluarea comenzii si costul lucrarii comandate.
  • Executam montajul grafic sau al textului (machetarea).
  • Primiti pe e-mail o simulare a montajului, pentru confirmarea „Bun de Tipar” (BT).
  • Daca totul este OK si nu necesita modificari, dati un replay cu mesajul „Bun de Tipar”, acesta reprezentand varianta finala a produsului.
  • Dupa 15-30 minute de la replay, lucrarea este tiparita si nu se mai pot face modificari.
  • Livrarea se face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de volumul si complexitatea lucrarii exceptie fiind o data stabilita de comnun accord.
  • Plata se face cash, la livrare/ridicare, ramburs la curier, in avans la proforma in cazul in care se doreste achitare cu OP si pentru sume mai mari de 1000 lei.